RO EN IT

Produse

Confectii barbati

Sacouri

Specializata in productia de confectii pentru barbati, fabrica din Calarasi are in portofoliul anual de comenzi o multitudine de modele, plecand de la cele clasice pana la cele informale. Pe liniile de productie se gasesc sacouri de ceremonie, sacouri office captusite sau necaptusite, sacouri cu cotiere din material textil sau piele, sacouri spalate sau vopsite in bucata, cu cusatura simpla sau cusatura AMF.

Pantaloni

Pantalonul, fara a avea gama spectaculoasa de modele si tesaturi a sacoului, acopera si el diverse linii de versatilitate si confort. Comenzile, atat pentru extern cat si pentru piata romaneasca, cuprind pantaloni clasici dar si pantaloni casual, spalati sau vopsiti in bucata, pantaloni scurti si bermude, terminand cu pantaloni tip jeans cu 5 buzunare.

Confectii femei

Produsele pentru femei abordeaza la randul lor o diversitate de modele si texturi in functie de exigentele partenerilor comerciali din Europa. In structura livrarilor se remarca in mod deosebit rochiile, sacourile si pantalonii intr-o variata paleta coloristica, veste, fuste si pantaloni scurti.

Serviciu de comanda

Conf Univers ofera un important serviciu de comanda (su misura) pentru confectii barbati in diverse tipuri si cu tesaturi de la cele mai bune tesatorii italiene.


Copyright © Conf Univers S.R.L | info@confunivers.ro

Top